Wednesday, April 26, 2006

 

LA CIUTAT DE LES LLUMS

Fa tot just vint minuts que l'àrbitre d'avui, Markus Merk, ha pitat el final del partit. Han estat noranta-tres minuts amb els nervis a flor de pell, crits i algun ai al cor. Però no passa res, ha valgut la pena. Amb el gol a favor del partit d'anada jugat a San Siro, un Barça intel·ligent i, sens dubte, amb els millors jugadors del món, ha sabut aguantar davant d'un Milan pel qual el temps corria en contra. "Ja sóm a París", hem dit tots en algun moment i, efectivament, ara sí, ja hi sóm!
Aquesta, però, no ha estat l'única bona notícia d'aquesta nit inoblidable. Mentre uns seguíem el partit de la jornada, n'hi havia quinze que estaven reunits a Madrid decidint el futur immediat del club blanc. Curiosament, per catorze vots a favor i un en contra, la Junta Directiva ha aprovat la celebració d'eleccions.
I és que, ja ho diu l'anunci, les alegries sempre arriben de dues en dues.
VISCA EL BARÇA!

Comments:
Kiki I Miss you! Aquesta nit he somniat que m'adormia i que no podia venir a la cursa del Corte Inglés, iq ue pensava "oooh, tan de bo fos un somni!!!" Perquè em pensava que era veritat xDDD Tinc ganes que sigui dijous per voret, que al final not coeixeré la carona ^_^ Ahir vaig anar a la Fira d'Abril jaja Molt genial :P T'estimo amoret, que tot et vagi molt i molt bé!
 
Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]