Thursday, May 04, 2006

 

CONFERÈNCIA DEL DR. NICOLÁS GARCÍA

No fa massa dies va visitar la nostra facultat el Ministre de Justícia. No sé si per mala sort o per mala organització, ningú no ens va informar d'aquell acte i, quan, per casualitat, ho vam descobrir, ja era massa tard.
Avui, en canvi, ha estat tot el contrari. Tampoc ningú no ens n'havia dit res, però aquesta vegada no es tractava de mala sort ni era culpa de l'organització, tot el contrari! El Doctor Rafael Rebollo, el nostre professor de Dret Penal, ens tenia preparada una molt agradable sorpresa: la visita d'un bon amic seu, el Doctor Nicolás García Rivas, Catedràtic de Dret Penal de la Universitat de Castella La Manxa. Hem tingut l'honor, doncs, d'escoltar el Doctor Nicolás García una mica més d'una hora durant la qual ens ha exposat el seu treball titulat Globalització i Justícia Universal.
En aquest moment no disposo de prou temps per a explicar-vos el contingut de la conferència, però m'agradarà fer-ho en una propera ocasió i així poder-vos transmetre la reflexió tan interessant exposada pel Doctor García Rivas.
Des d'aquí vull donar les gràcies al Doctor Rafael Rebollo per haver pensat en nosaltres i al Doctor Nicolás García Rivas per permetre'ns gaudir d'una conferència com la d'avui.

Comments: Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]