Monday, June 12, 2006

 

ÈPOCA D'EXÀMENS


Sona el despertador a les vuit del matí, em dutxo, em vesteixo ràpidament i baixo a buscar lloc a l'hemeroteca de la UAB, que durant un mes es converteix en el nostre refugi diari. Quan tenim la cadira i un trosset de taula assegurat, baixem a esmorzar al bar: un croissant i un cafè amb llet per començar bé el dia. Encara no són les deu quan ens disposem a treure les coses de la maleta per fer la nostra caracterísitica escampada de fulls, llibres i carpetes per damunt de la taula. De mica en mica van arribant els companys d'estudi de cada dia, persones que no coneixem però que després de dos anys d'estudiar les mateixes hores al mateix lloc és com si els coneguéssim de tota la vida. A quarts de dues, quan els budells encara no ens fan soroll però el cap ens demana descansar, baixem a dinar. És una horeta de desconnexió que s'agraeix, aprofitem per fer el xafarder, per comentar les últimes notícies i per parlar de tot el què es presenti. Abans de les tres ja tornem a ser a dalt. La tarda sempre es fa més llarga (no marxarem fins les nou!), així que aprofitem per fullejar revistetes i diaris que molt amablement col·loquen els bibliotecaris als prestatges de l'hemeroteca.
Aquesta és la nostra època d'exàmens, però com la nostra n'hi ha moltíssimes més. Per això dedico aquest escrit a tots aquells i aquelles que aquests dies passem la majoria de les hores del dia estudiant. Ànims i molts sort!!

Comments:
Molt bé aquest post carinyo, molt maco. M'agrada molt, com tu... Ets la millor... Per fi t'he fet un comentari eh... L'esperaves... Espero que t'hagi agradat. Mua.

Cucot
 
Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]