Thursday, September 14, 2006

 

RECEPTA DEL MES


Com heu pogut veure, teniu una nova proposta culinària a l'espai "La recepta del mes...". Aquesta vegada es tracta d'un plat tradicional, molt fàcil de fer i, sobretot, econòmic: la coca de recapte. Els ingredients utilitzats són prou coneguts, de manera que no hi ha d'haver cap problema a l'hora de comprar-los. Quant al llevat de forner, us en poden vendre a qualsevol forn i, si no, també podeu utilitzar el típic "Royal" dels pastissos.
La guarnició que us proposo és la de carbassó, tomàquet i salsitxes (que poden ser de porc o de pollastre, segons les vostres preferències), però en podeu inventar tantes com vulgueu. Normalment, la coca de recapte es fa amb escalivada i arengades o sardines. Si teniu qualsevol dubte només heu de preguntar!

Comments:
ostres, un blog alternant receptes de cuina! quina gran idea! vas directe als bookmarks!
 
Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]