Tuesday, November 28, 2006

 

BONES NOTÍCIES PER A L'ECONOMIA LOCAL

Ja fa temps havia sentit parlar de la necessitat d'apropar l'altra banda de l'antiga N-II al centre urbà d'Igualada, una necessitat molt òbvia però que no pot ser una tasca feta de qualsevol manera. Per a això, l'Ajuntament de la ciutat impulsa un projecte anomenat eix direccional que vol fer-ho realitat.
Al mateix temps, és prou conegut per tots nosaltres que els últims dos anys, sobretot, no han estat una bona època pel mercat laboral igualadí: algunes empreses han marxat, d'altres han tancat o s'han vist obligades a acomiadar gran part dels seus traballadors... i així moltes famílies s'han vist afectades per la situació.
Doncs bé, sembla que ambdues qüestions tenen, ara per ara, la mateixa possible solució: la construcció d'un World Trade Center.
World Trade Center de Barcelona
M'explico. La setmana passada va ser presentat per l'alcade de la ciutat i pel director general de l'empresa que gestiona la marca World Trade Center, l'acord pel qual el 2013 s'haurà construït a l'avinguda Catalunya d'Igualada (l'antiga Nacional II) un complex empresarial de 53.000 metres quadrats, distribuïts en 14.400 per a àrea comercial, 28.000 per a oficines i 10.500 per a un hotel de quatre estrelles, a més d'un aparcament amb capacitat per a 500 vehicles.
D'aquesta manera, no només guanyarem una gran infraestructura, sinó que la creació dels 3.000 llocs de treball previstos donarà un fort i molt important impuls a l'economia de la ciutat i, sobretot, a l'economia de moltes famílies. A més, amb aquest projecte es contribueix a un objectiu molt important a llarg termini, i alhora molt necessari, com és el pas de l'indústria cap als serveis.
La terciarització de l'economia de l'Anoia ja és, doncs, una realitat.

Comments: Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]